Sport

Milojević: Opet se priča kako nam je sve poklonjeno i namešteno, neću to dozvoliti

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević, izjavio je nakon remija u "večitom" derbiju da je nezadovoljan narativom koji je napravljen oko njegovog kluba ove sezone
Milojević: Opet se priča kako nam je sve poklonjeno i namešteno, neću to dozvoliti© ATA Images

"Od početka se pravi negativna atmosfera prema nama, titula nameštena, da je jedan klub potlačen, država mu ne pomaže, pljuvanje prema predsedniku", izjavio je trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević na konferenciji za medije posle 172. večitog derbija sa Partizanom.

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana odigrali su nerešeno 2:2 u 24. kolu Superlige Srbije.

"Sada ću da kažem i neću više, ovaj scenario je viđen. Od početka se pravi negativna atmosfera prema nama, titula nameštena, da je jedan klub potlačen, država mu ne pomaže, pljuvanje prema predsedniku. Pravljenje pokreta samo da se napravi da je neko ugrožen, a neko povlašćen. Da je nama neko poklonio, dao, taj scenario je već viđen. Nije slučajno, gde god da se igra i šta uradimo izgleda tako. Ajde da probaju nešto drugo da urade", rekao je Milojević.

"Pokušavam da pustim dokle će da ide. Opet bi bilo kako je neko ugrožen, kako je trebalo da bude žuti karton. Kako ptičice cvrkuću, kako sila Boga ne moli. Ne pričamo o fudbalu. Ja izađem i kažem 'Pogrešio sam', taktika, živa igra, lako je biti general posle utakmice", istakao je trener Crvene zvezde.

Partizan je zadržao prvo mesto na tabeli sa 60 bodova, dok je Crvena zvezda druga sa 59.

"Da se ne pravimo. Hajde da pričamo kako jeste. Od početka prvenstva je stalno neki povik, neko osporavanje. Ovde se stvara slika u javnosti, koju neću da dozvolim. Ne mogu ja to da dopustim, ali mogu da kažem mišljenje. Kada neko ima to je sve pošteno, a kada nema, šta se radi. Taj medijski hibridni rat se vodi, vodi se kampanja. Danas nismo pobedili, što nismo pobedili? Hajde da ne pričamo, rekao sam što sam rekao. Pitajte me šta je bilo lepo u derbiju", naveo je Milojević.

image