Sport

Duljaj: Moji igrači su heroji, ne komentarišem suđenje

Trener fudbalera Partizana Igor Duljaj, izjavio je da 172. večiti derbi sa Crvenom zvezdom (2:2) nije bio dosadan i dodao da su igrači crno-belih za njega pravi heroji
Duljaj: Moji igrači su heroji, ne komentarišem suđenje© ATA Images

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana odigrali su nerešeno 2:2 u 24. kolu Superlige Srbije.

Crno-beli su meč završili sa fudbalerom manje, pošto je u 74. minutu isključen Ksander Severina.

"Uvek kada ostanete bez igrača menja se ono što ste zamislili. Najbolji akteri su bili fudbaleri i navijači na obe strane. Utakmica nije bila dosadna, bilo je šansi na obe strane. Imali smo dosta igrača koji su izašli na teren bez treninga. Postigli su dva gola zasluženo iz prekida, mi smo dva iz igre. Mogu slobodno da kažem da su igrači Partizana za mene bili pravi heroji", rekao je Duljaj na konferenciji za medije.

Utakmicu između Zvezde i Partizana sudio je Pavle Ilić.

"Znate moj stav, bez obzira na sve, ne želim da komentarišem suđenje. To sam rekao od prvog dana kad sam preuzeo Paritzan. Nema potrebe da ja komentarišem", dodao je trener Partizana.

Duljaj je pričao o zameni Bibarsa Natha u 63. minutu pri vođstvu Partizana od 2:1.

"Imali smo problem sa Zahidom, koji se žalio na zadnju ložu. On ima problem poslednjih sedam dana. Morao sam da pojačam sredinu i da ostavim igračima u napadu više prostora za kontre. Imamo izuzetno brza krila kao što su Aldo, Severina, Goh i naravno smo imali i Saldanju dok je bio na terenu. Par igrača je sa par treninga odigralo ovu utakmicu i iz tog prostog razloga sam morao da ih menjam, jer su počeli da padaju u drugom poluvremenu", istakao je Duljaj.

image