Sport

Orije "poklopio" Zinčenka: Prestani sa predstavama o Ukrajini, da hoćeš ti bi išao tamo

Fudbaler Galatasaraja i Obale Slonovače Serž Orije, na društvenim mrežama uputio je poruku Ukrajincu Aleksandru Zinčenku, rekavši mu da prestane sa predstavama o odlasku u redove ukrajinske vojske
Orije "poklopio" Zinčenka: Prestani sa predstavama o Ukrajini, da hoćeš ti bi išao tamoGetty © David Horton - CameraSport /

Već izvesno vreme bek Arsenala i reprezentativac Ukrajine, pominje situaciju u svojoj zemlji prilikom gotovo svakog intervjua.

Nekadašnji član Sitija, a sada deo tima "tobdžija", gotovo uvek naglašava da bi se rado prijavio i volonterski otišao u redove ukrajinske vojske.

Često se Zinčenko nalazi zbog toga na udaru kritika na društvenim mrežama, ali nije redak slučaj da kritike dolaze i od kolega iz sveta fudbala.

Upravo to se desilo kada je Serž Orije, nekadašnji bek Totenhema i Notingem Foresta, a sada Galatasaraja, odlučio da prokomentariše Zinčekove izjave.

Zinčenko je izjavio da bi odmah napustio Arsenal i Veliku Britaniju i da bi pomogao ukrajinskoj vojscki, ukoliko bi bio pozvan, odnosno regrutovan.

Orije je naveo da ukoliko ima takav stav, Ukrajinac ne bi trebalo da čeka nikakav poziv.

"Zaustavi se više sa tim predstavama i idi tamo. Pravi volonter ne čeka da ga neko zove", napisao je fudbaler iz Obale Slonovače na "Instagramu".

image