Sport

Marković: Da nastavimo niz bez poraza od Zvezde, ovaj put će biti drugačije

Kapiten fudbalera Partizana Svetozar Marković rekao je pred 173. "večiti" derbi da će obe ekipe imati veliki motiv da pobede, i istakao da njegova ekipa želi da nastavi niz bez poraza od Crvene zvezde ove sezone
Marković: Da nastavimo niz bez poraza od Zvezde, ovaj put će biti drugačije© FK Partizan / Miroslav Todorović

Utakmica prvog kola plej-ofa igra se u subotu od 18.00 časova na stadionu "Rajko Mitić". Partizan je u decembru kod kuće pobedio rezultatom 2:1, a početkom marta na "Marakani" je bilo 2:2.

"Imamo ogroman motiv da pobedimo, ali ga imaju i oni, jer nas nisu dobili nijednom ove sezone. Derbi je uvek veliki motiv, budi želju da se pokažete u najboljem svetlu i da pobedite. Na nama je da se maksimalno spremimo za utakmicu, da budemo fokusirani, da damo sve od sebe. I da nastavimo niz ove sezone bez poraza od Crvene zvezde", rekao je Marković na konferenciji za medije.

Partizan posle prošlonedeljnog poraza od Čukaričkog u derbi ulazi sa sedam bodova manje od šestostrukog uzastopnog šampiona Srbije.

"Nije lep osećaj izgubiti meč pred derbi. Pričali smo nekoliko dana o utakmici sa Čukaričkim, pokušavamo kroz trening i razgovor da ispravimo šta nije bilo kako treba. Nadam se da ćemo sutra izgledati onako kako bi trebalo", dodao je Marković.

Na prethodnom gostovanju na "Marakani" (2:2) Partizan je oba gola primio posle prekida, a još nekoliko šansi je Zvezda stvorila na isti način.

"Mi smo posle tog derbija pričali o svim situacijama. Imali smo igrača manje nekih 25 minuta, tako da smo se u tom periodu dosta povukli i stoga su oni imali dosta kornera. Mislim da će sutra biti drugačija utakmica", zaključio je Marković.

image
VV inauguration
banner