Magazin

Jelena Đoković diva večeri na dodeli "Laureus" nagrada - oduševila u haljini naše dizajnerke (FOTO)

Novak Đoković je dobitnik "Laureus" nagrade za najboljeg sportistu na svetu i o tome piše svet. Na dodeli je prisustvovao sa suprugom Jelenom, koja je oduševila neposrednišću, ali i visokom elegancijom.
Jelena Đoković diva večeri na dodeli "Laureus" nagrada - oduševila u haljini naše dizajnerke (FOTO)Getty © Beatriz Velasco / Stringer

Srpski teniser Novak Đoković je na prestižnu dodelu nagrada u Madridu došao sa suprugom Jelenom Đoković, a njihov odevni izbor, namenjen za ovu prestižnu manifestaciju, oduševio je i stroge modne kritičare. U paru, delovali su veoma odmereno, elegantno i skladno.

Dok je Novak blistao u odelu luksuznog brenda Brunelo Kućineli, Jelena se opredelila za dugu, top haljinu, koju potpisuje naša dizajnerka Dragana Ognjenović. Efektnu kreaciju je nadogradila Kartijerovom ogrlicom, dok se je u domenu lepote vladala svedena šminka i diskretna punđa.

Sam dolazak je bio popraćen velikim uzbuđenjem - srdačno su pozdravili fanove slavnog tenisera i dok se Novak slikao sa njima, Jelena ga je strpljivo sačekala.

Sudeći po fotografijama i snimcima sa dodele koje su obišli svet i kao "vatra" se širile mrežama, par je bio vidno raspoložen i nasmejan.

I komentari na račun njihovog stajlinga nisu izostali - hvalili su ih ljudi širom sveta, ističući da su skladan par. 

Poljubac supruzi, braći, timu

Na samoj dodeli nagrada Novak se osvrnuo na ono što je ipak najvažnije u životu: 

"...Mi se bavimo individualnim sportom, ali smo saglasni da sve uspehe dugujemo svojim porodicama i svojim timovima. Želim da pošaljem poljubac mojoj supruzi, braći, timu, oni su najzaslužniji za moje uspehe", naglasio je najbolji sportista na svetu. 

image
VV inauguration
banner