Magazin

Godišnji horoskop za 2023. godinu - Blizanci podznak Blizanci

Lakoća ove godine u vašem slučaju kao da gubi na vrednosti, dok sve ono oko čega ste se pomučili i jako trudili nailazi na zasluge i pohvale. Radite sami i ne oslanjajte se puno na druge, jer nećete biti zadovoljni što se nisu potrudili više.
Godišnji horoskop za 2023. godinu - Blizanci podznak Blizanci© Pixabay/Alexas_Fotos

Blizanci će u 2023. godinu ući vrlo ozbiljno, jer im smetaju nezavršeni poslovi. Kraća putovanja na po par dana u 2023. su najbolji način za odmor. Slobodne dane koje provodite u istom mestu gde živite, nećete ni osetiti. U 2023. godini, očekujte dosta društvenih događaja, ali vodite računa da ljude ne udaljite od sebe brzopletim komentarima, izjavama i šalama kada im nije ni vreme ni mesto. Ova godina od vas traži nešto više ozbiljnosti što vam neće lako pasti.

Februar je važan za dobijanje dozvola, potpisa, rešenja, potvrda tamo gde ste dugo na tome radili. Tokom godine, dosta ćete se baviti zvaničnim papirologijama, pa se ovo ponavlja i u aprilu, junu, avgustu i decembru.

Kako će od marta i Saturn biti u vašem polju statusa i karijere, autoriteti vam nisu naklonjeni kao do sada, i svaku stvar ćete morati da zaslužite i da se dobro pomučite. Možda ćete odjednom ostati bez saradnika i mnoge stvari morati sami da obavljate. Ipak, to ne znači da vas je sreća napustila. Samo lakoća. Za Blizance koji ne pristaju da rade i niže poslove i da pokažu fleksibilnost, 2023. je nešto teža godina. Pogotovo za one koji ne umeju zrelo da prime kritike, već odmah razviju animozitet prema kolegama, nadređenima i firmi. Oni mogu egzistencijalno pasti na leđa roditeljima, partnerima, ili se dovijati i na nezakonite načine.

Kako su i roditelji autoriteti, ovo je godina kada njihovo zdravlje popušta pa se možete brinuti i imati potrebu da više vremena provodite sa njima. Ovo je posebno važan aspekt mladim Blizancima koji mogu imati sukobe sa roditeljima jer ne podržavaju njihove životne izbore.

Kako je novac za vas igračka, u 2023. godini ćete želeti da ga imate više pa ćete ga gomilati. Tako ćete i uspeti da uštedite, ali kraj avgusta i septembar donose seriju iznenadnih, a većih rashoda.

Fizički ćete se menjati. Ovo je uglavnom godina kada možete smršati, kada se na vama vide tragovi vremena i zrelost, a kod mladih neka druga promena u izgledu i imidžu tako da će izgledati zrelije.

Blizanci koji se školuju i nisu oduševljeni svojim izborom, od marta do juna su u prilici da radikalno promene fakultet ili se ispišu. Prijatelj će u nekom smislu tu biti podsticaj. Iznenadne odluke za razne edukacije i treninge su isto moguće.

U ljubavi, romansa sa osobom koja se vraća iz inostranstva nakon dugog perioda. Privući će vas dubina odnosa i zanos, a prepreke su u sudaru volja jer niko ne prihvata da prati i sledi. I vi i druga osoba ste lideri, pa je moguće više raskida i vaskrsavanja bliskosti. Zauzetima, odnos sa partnerom je u 2023. godini takav da je partner trenutno na boljoj poziciji, zadovoljniji i pomireniji sa svojim izborima i ne bi ništa da menja. U 2023. ćete nalaziti romantičnog oduška kao i obično u lakim razgovorima i prepiskama, ali povedite računa tokom leta, jedno usputno poznanstvo i ćaskanje može izazvati potpuni haos ako ste već u vezi.

Od  zdravstvenih tegoba, Saturn će vas natovariti i zahtevati da ste dosta na nogama pa je pažnja na "nosivim elementima": leđima, kostima, kičmi i kolenima. 

image