Sport

Šok u Mančesteru - Holand želi da napusti Siti zbog sukoba sa Gvardiolom?

Norveški napadač je postigao 31 gol na 27 utakmica od dolaska na Ostrvo, ali španski mediji tvrde da se iza kulisa štošta dešava
Šok u Mančesteru - Holand želi da napusti Siti zbog sukoba sa Gvardiolom?Getty © Shaun Botterill / Staff

Napadač Mančester sitija i norveški fudbalski reprezentativac Erling Holand mogao bi da napusti engleski klub, pošto je navodno u lošim odnosima sa menadžerom Pepom Gvardiolom, prenosi španski "Nasional".

Španski mediji tvrde da trenutno vlada loša atmosfera u svlačionici Mančester sitija zbog rezultata u poslednjih nekoliko meseci. "Građani" su nedavno bili eliminisani od Sautemptona u Liga kupu, a potom su doživeli poraz od gradskog rivala Mančester junajteda.

Nakn nekoliko vezanih pobeda, u nedelju su u derbi meču 22. kola Premijer lige doživeli poraz od Totenhema (0:1). Mančester siti je trenutno na drugom mestu na tabeli Premijer lige sa pet bodova manje od Arsenala, ali aktuelni engleski šampion ima utakmicu više. Protiv Totenhema su propustili priliku da se primaknu "tobdžijama".

Španski i britanski mediji tvrde da je nekoliko fudbalera Mančester sitija optužilo Gvardiolu za loše rezultate.

"Napadač koji je na 27 utakmica postigao 31 gol nije zadovoljan načinom na koji igra Mančester siti. Možda zvuči apsurdno, jer Holandu taj sistem očigledno odgovara. Međutim, činjenica je da je Žoao Kanselo napustio klub zbog lošeg odnosa sa Gvardiolom, a i Bernardo Silva razmišlja da promeni sredinu", navodi "Nasional".

Holand je prošle godine stigao u Mančester siti iz Borusije Dortmund za 60.000.000 evra. Uprkos odličnom startu u Engleskoj, izgleda da stvari nisu tako bajne kako su se činile...

image