Sport

Zvezda ostaje bez Vildoze? PAO kreće u "napad" na Argentinca

Posle poraza od "zelenih" u petak uveče, još jedna potencijalno loša vest za crveno-bele stiže baš iz Atine
Zvezda ostaje bez Vildoze? PAO kreće u "napad" na Argentinca© Bane T. Stojanovic/ATAImages

Grčki košarkaški velikan Panatinaikos zainteresovan je da iz redova Crvene zvezde dovede argentinskog košarkaša Luku Vildozu, prenosi tamošnja agencija "SDNA".

Samo dan nakon što je Panatinaikos savladao Zvezdu nakon velikog preokreta u petak uveče u okviru 28. kola Evrolige, stigla je nova vest koja se tiče dva kluba.

PAO je zainteresovan da ovog leta napravi veliku rekonstrukciju u timu i to potencijalno sa Pablom Lasom na trenerskoj klupi. Nekadašnji strateg Real Madrida je navodno zainteresovan da sedne na klupu "zelenih", a u tom slučaju, meta bi mogao da bude i košarkaš Zvezde.

Kako se navodi, Vildoza je jedan od igrača koje će Panatinaikos pokušati da dovede u svoje redove tokom leta. Vildoza je bio jedan od najboljih igrača u Evroligi kada je tek stigao u Beograd, ali u poslednjih mesec dana je njegova forma drastično opala.

Argentinac sa Zvezdom ima dvogodišnji ugovor, pa ostaje da se vidi na koji način bi moglo da dođe do eventualnog dogovora dve strane, ako tako nešto bude bilo moguće.

image