Sport

Superliga: Zvezda slavi rođendan protiv Pazara, Partizan na ispitu u Lučanima

U nedelju su na programu četiri utakmice domaćeg fudbalskog šampionata
Superliga: Zvezda slavi rođendan protiv Pazara, Partizan na ispitu u Lučanima© Bane T. Stojanovic/ATAImages

Četiri utakmice Superlige Srbije na programu su u nedelju, a na terenu će se naći i dva najveća srpska kluba.

Crvena zvezda svoju fantastičnu seriju rezultata u domaćem šampionatu želi da nastavi protiv Novog Pazara, dok će Partizan gostovati u Lučanima.

Prvi mečevi dana na programu su od 14.00 časova. Radnički u Nišu dočekuje Voždovac, dok će Radnik u Surdulici igrati protiv ivanjičkog Javora. A onda od 16.00, na teren će šampion Srbije.

Zvezda na stadionu "Rajko Mitić" dočekuje Novi Pazar i pokušaće da već stigne do 23. pobede u prvenstvu, u 26. utakmici. Ekipa Miloša Milojevića je još uvek neporažena u prvenstvu ove sezone, a na ovom susretu će obeležiti i 78. rođendan kluba.

Poslednji meč dana od 18.15 časova igraće Mladost iz Lučana i Partizan. Crno-beli su u katastrofalnoj seriji rezultata, imaju samo jednu pobedu u poslednjih pet kola i čak 18 bodova zaostatka za Zvezdom.

No, ono što bi ekipu Igora Duljaja još više trebalo da brine je činjenica da im Čukarički i TSC opasno "dišu za vratom" i da bi pobeda protiv Mladosti morala da bude imperativ, kako bi se učvrstili na drugoj poziciji na tabeli.

image