Sport

Đoković prvi čestitao Partizanu i otkrio: Stefan navija za crno-bele

Najbolji teniser sveta Novak Đoković uživo je u Monte Karlu gledao kako ekipa Željka Obradovića stiže do pobede vredne plasmana u plej-of Evrolige
Đoković prvi čestitao Partizanu i otkrio: Stefan navija za crno-bele© Euroleague TV / screenshot

Košarkaši Partizana napravili su veliki uspeh u petak uveče, pošto su pobedom u Monaku obezbedili plasman u Top 8 fazu Evrolige.

Trijumf 88:84 u Monte Karlu pratio je i najbolji teniser sveta Novak Đoković, kojeg naredne sedmice očekuje masters turnir u tom gradu, a upravo je on posle utakmice prvi čestitao crno-belima.

Đoković je po završetku meča, koji je pratio u društvu sina Stefana, dao izjavu za Evroligu.

"Neverovatna utakmica, neverovatna asmosfera, Partizan je igrao veoma dobro, Monako se vratio, bilo je neizvesno. Ključna trojka Kevin Pantera na kraju. Stvarno mi je drago što je srpski tim prošao dalje. Prošlo je mnogo vremena, drago mi je što je tim iz Srbije prošao", rekao je Đoković i dodao da se "nada da će moći opet uživo da prati meč ako Partizan bude igrao sa Monakom u četvrtfinalu".

On je u poluvremenu susreta za "Sportklub" otkrio i da njegov sin Stefan navija za Partizan.

"Partizan podržavam kada igra protiv bilo koga osim protiv Zvezde. Moj sin navija za Partizan, sada idemo i na mečeve Partizana, nadam se da će proći u Top 8", rekao je Đoković, što se na kraju i obistinilo.

image