Sport

"Đoković mi je spasio karijeru, neverovatno je šta sve radi"

Rumunka je otkrila zbog čega se divi najboljem teniseru sveta i otkrila kako je odrastala uz njegove mečeve
"Đoković mi je spasio karijeru, neverovatno je šta sve radi"Getty © Clive Brunskill / Staff

Rumunska teniserka Andrea Prisakariju otkrila je kako joj je Novak Đoković spasio karijeru i zbog čega je upravo najbolji teniser sveta jedna od razloga što se i dalje bavi ovim sportom.

Prisakariju je nedavno gostovala u podkastu "Meč point Kanada", kada je istakla da joj je velika inspiracija srpski superstar.

"Jedan je od retkih koji zaista pomaže teniserima iz Srbije. Zapravo ih sponzoriše. Neverovatno je šta radi, nemam reči da ga opišem. Čak je i meni mnogo puta meni spasio karijeru svih ovih godina", izjavila je Prisakariju.

Rumunka je rekla da smatra da je on najbolji teniser svih vremena.

"Kada sam bila juniorka, tražila sam njegove snimke na Jutjubu, samo sam gledala i zaspala bih uz njegov glas u sobi. Budila sam se s njegovim glasom i opet iznova gledala snimke. Definitivno je neverovatan. Svaki dan me inspiriše, on je moj šampion, broj jedan. Odrasla sam gledajući njega, živa je legenda i za mene je ispred svih."

No, ovi hvalospevi doveli su i do pitanja njenih pratioca na društvenim mrežama da li je možda zaljubljena u Đokovića.

"Isuse, da li je ovo pitanje stvarno? Ovaj čovek me je u suštini 'odgajao', odrasla sam gledajući ga na televiziji. Zar ne možemo da cenimo druge ljude ovih dana samo zato što možemo? On je moja inspiracija, nisam zaljubljena ili tako nešto. To je jednostavno divljenje njegovom radu", rekla je Prisakariju.

image
VV inauguration
banner