Sport

Dejan Stanković dobija novi posao - sa Pešićem napada titulu u Mađarskoj?

Nekadašnji trener Crvene zvezde mogao bi da se priključi doskorašnjem napadaču crveno-belih u redovima kluba iz Budimpešte
Dejan Stanković dobija novi posao - sa Pešićem napada titulu u Mađarskoj?© Milos Tesic/ATAImages

Dejan Stanković bi u narednim danima trebalo da dobije novi angažman i postane trener mađarskog Ferencvaroša, tvrde izvori "Sportkluba".

Kako se navodi, nekadašnji trener Crvene zvezde bi posle neuspeha u Sampdoriji trebalo da angažman dobije u redovima slavnog kluba iz Budimpešte.

Mađarski klub nipošto nije dobro počeo sezonu pošto ih je iz kvalifikacija za Ligu šampiona na prvom koraku eliminisao KI Klaksvik, klub sa Farskih Ostrva.

Stanković bi trebalo da stigne na klupu tima za koji nastupa i doskorašnji napadač Crvene zvezde Aleksandar Pešić. Zanimljivo, Stanković je još prošlu sezonu započeo u timu sa stadiona "Rajko Mitić", ali ju je napustio nakon ispadanja iz kvalifikacija za Ligu šampiona.

U međuvremenu je radio i u Sampdoriji, koju je pokušao da spasi ispadanja iz Serije A, ali to nije uspeo, pa je legendarni srpski fudbaler postao slobodan. Očekuje se da Stanković sedne na klupu Ferencvaroša u toku ove sedmice i tako zamenu Čabu Matea, nakon novog kiksa u porazu od Puškaš Akademije proteklog vikenda.

image
VV inauguration
banner