Sport

Bahar: Znamo protiv koga igramo, uzdamo se u hrabrost i pamet

Barak Bahar veruje u svoj tim pred duel sa Mančester sitijem

Mančester siti je evropski prvak, a u utorak će dočekati Crvenu zvezdu u meču prvog kola Lige šampiona.

"Nismo imali mnogo vremena da spremamo utakmicu, jer smo pre dva dana igrali protiv Čukaričkog i izgubili. No, čeka nas nova misija, svi znamo protiv kakvog tima igramo i da je intenzivan rad iza nas. Ima još vremena do utakmice, ali ja verujem u ekipu", izjavio je Bahar i dodao da prijaju komplimenti koje je Pep Gvardiola uputio crveno-belima.

"Najbitnije mi je da sutra nakon utakmice možemo da sednemo, pogledamo se u oči i kažemo da smo dali sve od sebe. Da budemo i hrabri i pametni. Neću sad da pričam o tome šta ću da promenim sutra, ali moramo da se spremimo, podignemo nivo igre i da to sve bude onako kako smo planirali. Nadam se našem dobrom, a lošem danu za Mančester siti", istakao je Bahar.

Vezni fudbaler Crvene zvezde Marko Stamenić izjavio je da je ekipa svesna da se od Crvene zvezde očekuje iskorak u Ligi šampiona.

"Fudbal je takva igra, u kom ima mnogo uspona i padova. Pogledali smo se u oči, spremni smo da učimo i imamo pravi pristup, a tako će biti i na sutrašnjoj utakmici. Mančester siti je dokazao da je najbolji tim na svetu, a mi gledamo sebe, trudimo se da napredujemo iz dana u dan i budemo hrabri", konstatovao je Stamenić.

On ističe da se ne plaši Mančester sitija i smatra da Zvezda uvek mora da ide na pobedu, nezavisno od protivnika.

"Fudbal je magična igra. Kao tim se ne zadovoljavamo malim stvarima, s obzirom da igramo za Zvezdu, uvek idemo na pobedu i tako će biti bez obzira na tim koji je preko puta. Okružen sam dobrim i kvalitetnim ljudima, kako u samoj ekipi, tako i u stručnom štabu, stoga imamo pravo da se nadamo pozitivnom rezultatu", zaključio je Stamenić.

image