Sport

PAO nemoćan u derbiju, Ataman se nije pojavio na konferenciji

Turski stručnjak na klupi Panatinaikosa Ergin Ataman, nije se pojavio na konferenciji za medije, nakon poraza od Olimpijakosa u finalu Superkupa Grčke
PAO nemoćan u derbiju, Ataman se nije pojavio na konferenciji© ATA Images

Panatinaikos se propisno obrukao u prvoj ozbiljnijoj utakmici na startu nove sezone.

"Zeleni", koji su projektovani kao prvi favoriti za osvajanje pehara u svim takmičenjima u kojima učestvuju, doživeli su više nego ubedljiv poraz od Olimpijakosa.

Panatinaikos je u prvoj četvrtini finala Superkupa Grčke, ubacio tek 11 poena, a na kraju meča rezultat je bio 75:51 za ljutog rivala.

Turski trener na klupi PAO-a Ergin Ataman, nije se pojavio na konferenciji za medije nakon meča, a iz kluba su naveli da je razlog bolest nekadašnjeg šefa struke Efesa.

Umesto njega, medijima se obratio pomoćnik Savas Kamperidis.

"Olimpijakos je očigledno pobedio na fer i pošten način. Način na koji smo ušli u utakmicu nije bio onakav kakav je trebalo da bude. Olimpijakos je dominirao, potpuno nas je izbacio iz ritma. Promašili smo i nekoliko slobodnih bacanja. Sve ovo je izvršilo pritisak na ekipu i tako smo završili sa katastrofalnim prvim poluvremenom", rekao je Kamperidis,

"Timu je bilo teško da se vrati. Pokušali smo, pronašli smo šut, ali je bilo teško. Tim je u obavezi da svaki loš rezultat prevaziđe i okrene se narednoj utakmici. U petak ponovo igramo protiv Olimpijakosa, cilj nam je da pobedom otvorimo sezonu u Evroligi", dodao je.

image