Sport

Barsa prelomila, otkupiće Feliksa i Kansela

Predsednik Barselone Đoan Laporta, saopštio je da će započeti pregovore oko trajnih transfera Žoaa Feliksa i Žoaa Kansela
Barsa prelomila, otkupiće Feliksa i KanselaGetty © Juan Manuel Serrano Arce

Dovoljno su u katalonskom klubu videli, kako bi doneli odluku o budućnosti dvojice portugalskih fudbalera.

Naime, Žoao Kanselo i Žoao Feliks, koji su u Barselonu došli na pozajmice iz Mančester sitija i Atletiko Madrida, dokazali su se upravi, koja će pokušati da ih tajno zadrži.

Predsednik fudbalskog kluba Barselona Đoan Laporta, izjavio je za španske medije, da će njegov klub pokušati da otkupi ovaj dvojac.

"I Kanselo i Feliks su pokazali da imaju budućnost u klubu i da žele da ostanu deo Barselone, a i mi takođe. Imamo odlične odnose sa Atletikom i Mančester sitijem i uskoro ćemo započeti pregovore oko njihovih otkupa", izjavio je Laporta, a prenosi "Mundo Deportivo".

Barsa je ove sezone uspela da obezbedi plasman u osminu finala Lige šampiona, dok u domaćem prvenstvu zaostaje četiri boda za prvim mestom na tabeli.

Nije poznato koliko će Siti i Atletiko tražiti za transfere svojih fudbalera, ali španski mediji nagađaju da bi Kanselo mogao koštati oko 20, a Feliks oko 40 miliona evra.

image