Sport

"Loš momak" NBA lige: Jokić mi je priredio potpuni pakao!

Drejmond Grin sa ogromnim poštovanjem govorio o Nikoli Jokiću i njihovom poslednjem duelu

Jokić je igrao maestralno protiv Golden Stejta, još jednom je lako izašao na kraj sa Ratnicima i sa Drejmondom Grinom, nekada najboljim defanzivcem lige.

Jokić je meč završio sa 32 poena, 16 skokova i 16 asistencija, zbog čega mu je i Grin "skinuo kapu". 

"Imali smo dobre duele, nekada bih uspeo da mu priredim delić pakla. A on je meni sada priredio potpuni, totalni pakao! Nisam imao nikakav odgovor i jednostavno ću se smejati zbog toga. Ili da se smejem ili da plačem. Tako da sam odlučio da se smejem", rekao je Grin u svojoj emisiji.

Košarkaš Golden Stejta je pričao i o poštovanju koje ima za srpskog košarkaša.

"Bio je sjajan, u neverovatnoj je formi, čoveče. Trebalo je da ga vidite kako trči terenom. Morao sam da povećam brzinu nekoliko puta da bih ga sustigao. A on se nije umarao. Samo je trčao i trčao. Svaka čast Jokiću, uvek je zabavno igrati protiv njega. Imam puno poštovanja prema njemu. Uvek sam ga imao. Volim da igram protiv momaka gde postoji međusobno poštovanje, koji cene rad koji si uložio, gde postoji zdravo takmičenje. Uvek je čast igrati protiv Jokića", rekao je Grin.

Grin, koji je poznat po čvrstoj igri, ali još više po "prljavim" udarcima, objasnio je situaciju iz meča kada je dobio udarac u bradu od "Džokera".

"Jokić me je udario ramenom u bradu. I nisu svirali faul u napadu, nakon čega sam ga obuhvatio. I vraćao se sada na drugi kraj terena i kaže mi: 'Brate, to je definitivno bio faul'.. Rekao mi je da to nije uradio namerno. A ja sam mu odgovorio da znam da nije. Zato ga nisam jako faulirao, samo sam ga obuhvatio jer znam da nije bilo namerno", objasnio je Grin.

image