Sport

Spajić: Pamtim utakmicu sa Zenitom, očekujem novi sjajan meč sa prijateljima

Fudbaler Crvene zvezde, Uroš Spajić, izjavio je da mu je meč sa Zenitom iz 2011. godine ostao u najlepšem sećanju i pozvao je navijače da u velikom broju dođu na prijateljsku utakmicu sa ekipom iz Sankt Peterburga
Spajić: Pamtim utakmicu sa Zenitom, očekujem novi sjajan meč sa prijateljima© Dusan Milenkovic/ATAImages

Crvena zvezda dočekuje Zenit u subotu od 19 sati na stadionu "Rajko Mitić".

Spajić je kao omladinac Crvene zvezde odigrao prijateljski meč sa Zenitom 2011. godine na "Marakani", a taj duel je završen bez pobednika - 1:1.

"Susret sa Zenitom iz 2011. godine mi je ostao u najlepšem sećanju. Tada su protiv ruskog kluba igrali uglavnom mlađi igrači, među kojima sam bio i ja, kao i nekoliko prvotimaca. Mnogo nam je značila ta utakmica, bio je prelep osećaj igrati protiv kluba kao što je Zenit", rekao je Spajić, prenosi zvanični sajt kluba.

On je podsetio da su 2011. godine na meču Zvezde i Zenita tribine "Marakane" bile ispunjene.

"Atmosfera je zaista bila neverovatna, a gost na utakmici je bio i Vladimir Putin. Bilo je to lepo iskustvo za mene, ali i dobar meč, koji se završio nerešenim rezultatom.

Ulaz na subotnji meč Crvene zvezde i Zenita biće besplatan za navijače.

"Pozivam navijače da dođu na utakmicu, biće lep dan, a meč se igra u dobrom terminu. Svi oni koji dođu će uživati na stadionu, imaće priliku da gledaju verujem dobar fudbal, iako je u pitanju prijateljska utakmica", rekao je fudbaler Crvene zvezde.

"Očekujem sjajnu fudbalsku predstavu i lep događaj sa našim prijateljskim klubom. Negujemo prave vrednosti, a utakmica koja je pred nama je još samo jedna potvrda toga. Zvezdaši, vidimo se na 'Marakani'", poručio je Spajić.

image