Sport

Duljaj pred meč sa Voždovcem: Oprezno i koncentrisano do nova tri boda

Trener Partizana Igor Duljaj rekao je da njegov tim mora da odigra oprezno i koncentrisano protiv Voždovca u sredu, ali cilj je jasan - nova tri boda za crno-bele i nastavak potere za vodećom Crvenom zvezdom
Duljaj pred meč sa Voždovcem: Oprezno i koncentrisano do nova tri boda© Dusan Milenkovic/ATAImages

Utakmica između Voždovca i Partizana igra se u sredu od 16.55 sati na krovu TC "Stadion".

"Očekujem težak meč, oni su mnoge utakmice odigrali na visokom nivou, posebno su nezgodni na domaćem terenu, a činjenica da nemaju pobedu u drugom delu nas dodatno tera na oprez, rekao je trener fudbalera Partizan Igor Duljaj.

Trener crno-belih poziva na oprez, ali cilj je jasan - nova tri boda.

"Nemaju šta da izgube, igra se na veštačkoj travi, drugačije su okolnosti. Iza nas je teška utakmica sa Spartakom, sada smo skoncentrisani samo na Voždovac. Imamo cilj, a to su tri boda", istakao je Duljaj na konferenciji za medije.

Trener Partizana je dodao da i dalje ne može da računa na Mateusa Saldanju, dok će tokom dana videti u kakvom su stanju Bibras Natho i Gajas Zahid, koji nisu trenirali dva dana.

"U stalnoj sam vezi sa Saldanjom, šalje mi izveštaj procedure i šta radi na terenu. Ono što mi je poslednji put rekao je da će se vratiti sredinom ovog meseca, što je brzo s obzirom na težinu povrede. Videćemo kada će se uključiti u trenažni proces. On radi 10 sati dnevno, to je dokaz koliko ulaže u sebe i kolika mu je želja", poručio je Duljaj.

image