Sport

Partizan otkazao konferenciju pred derbi - da li će se igrati meč sa Zvezdom?

Crno-beli su u subotu rekli da razmatraju opciju da se ne pojave na meču polufinala Kupa Srbije, a uoči tog duela su i otkazali uobičajeno obraćanje medijima
Partizan otkazao konferenciju pred derbi - da li će se igrati meč sa Zvezdom?© FK Partizan / Miroslav Todorović

Fudbalski klub Partizan otkazao je konferenciju za medije uoči predstojećeg derbija protiv Crvene zvezde u polufinalu Kupa Srbije.

Kako je saopšteno iz Humske, oni su se na ovaj potez odlučili nezadovoljni suđenjem u 173. "večitom" derbiju koji je u subotu završen rezultatom 3:2 u korist Zvezde.

Novi duel dva najveća srpska kluba zakazan je za sredu od 19.00 časova, ponovo na stadionu "Rajko Mitić", a ulog je plasman u finale najmasovnijeg takmičenja.

Crno-beli su odmah po završetku subotnjeg derbija zapretili da neće igrati meč polufinala Kupa protiv crveno-belih, a sada su se ponovo oglasili.

"Usled dešavanja na proteklom derbiju, FK Partizan neće održati redovnu konfrenciju za medije pred polufinalnu utakmicu Kupa Srbije. U vezi sa svim budućim odlukama kluba bićete blagovremeno obavešteni", stoji u saopštenju FK Partizan.

Partizan je bio nezadovoljan suđenjem glavnog arbitra Pavla Ilića na meču Superlige, koji je Zvezda dobila posle preokreta i dva penala. Tim trijumfom, Zvezda se odmakla na čak 10 bodova prednosti u odnosu na tim Igora Duljaja i tako praktično okončala šampionsku trku.

image
VV inauguration
banner