Srbija i Balkan

Obijene prostorije stranke Olivera Ivanovića u Kosovskoj Mitrovici

Zamenica ubijenog lidera GI SDP Olivera Ivanovića, rekla je da je ovo još jedan sraman pritisak i udarac, te da su jutros dolazeći na posao zatekli užasan prizor, koji ih je, prema njenim rečima podsetio na dan kada je ubijen Ivanović
Obijene prostorije stranke Olivera Ivanovića u Kosovskoj MitroviciGetty © Erkin Keci/Anadolu Agency

Nepoznate osobe provalile su u tokom noć i promenile brave na vratima na prostorijama Građanske inicijative Sloboda, demokratija, pravda, ubijenog političara Olivera Ivanovića u Kosovskoj Mitrovici, izjavila je Ksenija Božović iz te inicijative za Tanjug.

Božović, koja je bila zamenica ubijenog lidera GI SDP Olivera Ivanovića, rekla je da su jutros dolazeći na posao zatekli užasan prizor, koji ih je, prema njenim rečima podsetio na dan kada je ubijen Ivanović.

"Provaljena su vrata, čak su i zamenjene dve brave, na prvom i drugom spratu gde je postavljen i katanac. Ispred su bile i naše merdevine koje su koristili da pocepaju našu zastavu koja je otrgnuta", rekla je Božović.

Dodala je da ne zna čemu sve ovo kada se još uvek vodi sudski postupak u slučaju ubistva nekadašnjeg lidera ove stranke, Olivera Ivanovića

"Ovo je još jedan sraman pritisak i udarac, razočarani smo. Nismo mogli da postavimo kamere jer nam je rečeno da sudski proces traje i da ne smemo ništa da diramo. Mi znači ne možemo a neko može da dođe i da radi ovakve stvari. Ne znam ko je mogao ovo da uradi s obzirom da je ovde čovek nastradao i da se proces još vodi i da još uvek ne znamo ko je to uradio", zaključila je Božović.

Slučaj je prijavljen tzv. Kosovskoj policiji i uviđaj je toku.

image