Magazin

Najzanimljivija odela u kojima su blistali kućni ljubimci za novogodišnje praznike

Rogovi irvasa, džemperići i biseri - u kojim su to "autfitima" blistali četvoronožni drugari širom sveta tokom novododišnjih praznika? Sezona praznika je prošla, pa je vreme da napravimo kompilaciju najsimpatičnijih prazničnih odevnih kombinacija!
Najzanimljivija odela u kojima su blistali kućni ljubimci za novogodišnje praznike© freepik/rawpixel.com

Iako period novogodišnjih praznika naši ljubimci nikada ne doživljavaju sa euforijom sa kojom je doživljavamo mi, to za mnoge vlasnike nije bio razlog da i oni ne budu doterani za praznike. Naši ljubimci nisu samo kućni ljubimci - oni su ravnopravni članovi porodice, i baš zato zaslužuju da i tokom novogodišnjih i božićnih praznika imaju svoja svečana odelca ili kostime. A mnogima je motiv za ovo novogodišnje doterivanje ljubimaca bila i dobra fotografija za društvene mreže.

Donosimo vam kompilaciju najboljih prazničnih autfita za ljubimce koji su sigurno bili zvezde večeri.

Rogovi irvasa

Najrasprostranjeniji kostimčić i ove godine za sve četvoronožne prijatelje definitivno su bili rogovi, a pretvaranje naše kuce ili mace u Deda Mrazovog irvasa nikada nije bilo lakše i zabavnije. Varijacija na temu bilo je bezbroj - rogovi beli, braon, plišani ili plastični, sa rajfom ili trakom oko glave. Ipak, kada su mačke u pitanju, ovakav kostim je svog roda izazov, budući da su mace daleko izbirljivije i sigurno nisu nikada maštale da nose rogove na glavi. Cena dobrih slika kod maca bila je nezadovoljna njuškica koja će svoje vlasnike sigurno osuđivala narednih nekoliko dana, ali - slike su ispale fantastične.

Novogodišnje kapice

Još jedan fenomenalan aksesoar koji je ove godine dodatno podizao raspoloženje tokom praznika jesu bile kapice. Kreativni vlasnici potrudili su se da za svoje ljubimce pronađu naioriginalnije kapice, pa su tako neke mace imale štrikane kapice, dok su dve simpatične kuce ukrale svu pažnju novogodišnje noći sa svojim kapicama vilenjaka.

Odelca u različitim oblicima

Za "najtolerantnije" krznene drugare, koji su bili voljni da tokom praznika hodaju obučeni u različite kostime i zabave čitavu porodicu i prijatelje svojoj pojavom, vlasnici su odabrali kostime sa novogodišnjom tematikom. Odelca Deda Mraza, Olafa iz popularnog crtanog filma "Frouzen", kreativni džemperići sa bisernim ogrlicama, ili odelca u obliku "Minjona" - samo su deo onoga što su ljubimci u novodogišnjoj noći nosili.

image