Magazin

Luksuzna kreditna kartica: Napravljena od dijamanata, služi kao propusnica za dodelu Oskara

Svako oseća veliki stres kada izgubi kreditnu karticu, ali zamislite da je čak sama kartica vredna koliko i novac na njoj (ili više). Tačnije, zamislite da je ukrašena dijamantima, biserima, da služi kao "VIP" karta za ekskluzivne događaje širom sveta... Možda zvuči nestvarno, ali ovakva kartica će uskoro biti dostupna, u ograničenom broju, za ekskluzivne klijente.
Luksuzna kreditna kartica: Napravljena od dijamanata, služi kao propusnica za dodelu Oskara© Приватна архива

Kreditna kartica je jedan od najosnovnijih funkcionalnih predmeta koje savremen čovek poseduje. Ipak, određene luksuzne kompanije su odlučile da ona može biti mnogo više: dragoceno ukrašen "aksesoar", ali i propusnica za velike svetske događaje, eksluzivna putovanja i iskustva...

Luksuzni brend "Bilioner"(Billionaire) angažovao je kompaniju za luksuzne kartice "Insignija" (Insignia) brend nakita "Jakob end Ko" (Jacob & Co) da kreiraju interesantnu kreditnu karticu, koja je rezervisana za posebnu grupu klijenata.

Kartica je nazvana "Bilioner kard"(Billionaire Card), a prema zvaničnom sajtu, dizajnirana je za ljude koji imaju "značajnu neto vrednost", a broj kartica je ograničen na sto pedeset, kako bi zadržale eksluzivnost. 

Pored nekoliko pogodnosti koje nudi, sama kartica je možda najimpresivniji deo luksuznog "paketa", jer više deluje kao dragocena figurica ili komad nakita, nego funkcionalni predmet. Napravljena je od pozlaćenog metala, a upečatljivi dizajn krase dijamanti, biseri i motivi zvezda.

Vlasnik ove kartice dobija pristup različitim iskustvima i događajima koji će biti prilagođeni njegovim željama. Korisnik će imati prioritetni pristup koncertima, modnim revijama, sportskim utakmicama i vrhunskim događajima, kao što su Nedelje mode, pa čak i dodela Oskara. Vlasnici kartice će dobiti besplatan pristup za pet ekskluzivnih klubova širom sveta, moći će da provedu odmor na luksuznim odmaralištima i drugim događajima kompanije "Bilioner". 

Očekuje se da će kartica biti predstavljena na raskošnom događaju u Dubaiju u novembru.

image