Magazin

"Za dlaku": Princ Vilijam proglašen za najseksepilnijeg ćelavog muškarca na svetu

Tilula najseksepilnijeg muškarca na svetu princu Vilijamu je promakla za dlaku, u svakom smislu te reči, ali ni ova za najseksepilnijeg ćelavog muškarca na svetu nije tako loša. Krunu je princ od Velsa preoteo miljeniku ženskih srca Vin Dizelu, koji se već godinama šepuri znajući da ga dame jednostavno obožavaju.
"Za dlaku": Princ Vilijam proglašen za najseksepilnijeg ćelavog muškarca na svetuGetty © Rui Viera - WPA Pool

Tek što se završilo glasanje za najseksepilnijeg muškarca na svetu u kome je 57-godišnji Patrik Dempsi odneo ubedljivu pobedu, svet je obišla vest da je izabran još jedan pobednik, ovog puta - među ćelavim muškarcima.

Prestigavši mnoge milionere i holivudske zvezde bez kose, Vilijam, princ od Velsa, se našao na samom vrhu spiska najzgodnijih muškaraca na svetu, a za ovu laskavu titulu britanski princ bi, između ostalog, trebalo da zahvali korisnicima interneta.

Princ Vilijam iza sebe ostavio poznate ćelave srcolomce

Uzimajući u obzir zlatni racio, visinu, boju glasa, "dubinu džepa", sjaj ćele i broj Gugl pretraga u kombinaciji sa pojmovima "bez majice" ili "go", marketinška agencija Ribut je izvršila rangiranje poznatih muškaraca na skali od 1 do 10. Princ Vilijam je odneo ubedljivu pobedu sa ukupnim rezultatom 9,88 od maksimalnih 10, ostaviviši iza sebe mnoge ćelave srcolomce poput Vin Dizela, Džejsona Stetama i Dvejna Džonsona. Čak su i Brus Vilis i Majk Tajson  ostali daleko iza princa.

Titula najseksipilnijeg, Vilijamu promakla "za dlaku"

Pre samo 10 dana, glumac Patrik Dempsi je proglašen za najseksepilnijeg muškarca 2023. godine, a ova titula je dobrim delom zaslužena i zbog uloge srcelomca u seriji "Uvod u anatomiju", u kojoj je Dempsi bio u ulozi Mekdrimija. Pojavivši se u preko 250 epioda legendarne serije, Dempsi je očarao svojom harizmom svaku damu na svetu, a gotovo da nema te devojke koja nije poželela da se makar na tren nađe u ulozi njegove partnerke, Meridit Grej.

Dempsi je titulu preuzeo od kolege Krisa Evansa, koji je proglašen za najseksipilnijeg muškarca na svetu 2022. godine, a među finalistima izbora koji je organizovao magazin "Pipl" našli su se i Majkl Džordan, Džon Ledžend, Bred Pit, Harison Ford i Mel Gibson.

image