Srbija i Balkan

Milatović i Mandić razgovarali o budućoj saradnji

DF će pružiti punu podršku protivkandidatu Mila Đukanovića posebno tokom izbornog dana angažovanjem kompletne partijske infrastrukture
Milatović i Mandić razgovarali o budućoj saradnji© ДФ/Фејсбук

Lideri Demokratskog fronta (DF) Andrija Mandić i Milan Knežević razgovarali su na neformalnom sastanku sa liderima Pokreta Evropa sad (PES) Jakovom Milatovićem, Andrejem Milovićem i Borisom Pejovićem, javlja podgorički "Dan".

Kako list saznaje tema njihovog sastanka bila je operativna i politička podrška Jakovu Milatoviću u drugom krugu predsedničkih izbora 2. aprila. 

DF će pružiti punu podršku protivkandidatu Mila Đukanovića, posebno tokom izbornog dana angažovanjem kompletne partijske infrastrukture, navodi "Dan".

Demokratski front je prethodno zakupio bilborde za podršku protivkandidatu Mila Đukanovića u drugom krugu predsedničkih izbora.

Za preko 140 bilborda, korišćenih u kampanji Andrije Mandića, produžen je zakup od DF-a i poslata jasna poruka:"Da pobedimo Mila Đukanovića glasamo za Milatovića", navodi se na Fejsbuk stranici DF-a.

Kandidat DF-a Andrija Mandić u prvom krugu predsedničkih izbora nije se plasirao u drugi krug, ostvario je 19 procenata glasova i iste večeri saopštio je da će dati podršku Milatoviću, koji će u drugom krugu biti protivkandidat aktuelnom predsedniku Crne Gore, Milu Đukanoviću.

image