Rusija

Vladimir Putin uživa najveće poverenje stanovnika Ruske Federacije

ROMIR studija sprovedena je među 2.400 ispitanika starijih od 14 godina. Na osnovu rezultata sastavljena je lista od 100 javnih ličnosti koje zadobijaju najviše poverenja u Rusiji
Vladimir Putin uživa najveće poverenje stanovnika Ruske Federacijewww.globallookpress.com © Konstantin Kokoshkin

Ruski predsednik Vladimir Putin je na vrhu rejtinga kada je u pitanju poverenje stanovnika Ruske Federacije, pokazuje studija holdinga ROMIR

Odmah posle predsednika zemlje nalaze se šef ruske diplomatije Sergej Lavrov, premijer Mihail Mišustin i ministar odbrane Sergej Šojgu.

Na petom mestu je voditelj kanala Rusija 1 Vladimir Solovjov. Šesto i sedmo mesto zauzeli su zamenik predsednika Saveta bezbednosti RF Dmitrij Medvedev i TV voditelj kanala Rusija 1 Andrej Malahov.

Na osmoj poziciji je portparol Kremlja Dmitrij Peskov, deveto mesto čuva glumac Konstantin Habenski, a Olga Skabejeva, voditeljka programa "60 minuta" na Rusija 1 zatvara top deset.

ROMIR studija sprovedena je među ispitanicima starijim od 14 godina. Na osnovu rezultata sastavljena je lista od 100 javnih ličnosti koje zadobijaju najviše poverenja u Rusiji.

U studiji je učestvovalo 2.400 ispitanika.

image