Rusija

Primakov poručio: Pronaći ćemo svaku osobu koja je učestvovala u planiranju napada

Rukovodilac "Rossotrudničestva" Jevgenij Primakov je za RT Balkan poručio da je to što priča na engleskom jeziku dobra prilika da pošalje poruku svakome ko je učestvovao u organizovanju napada
Primakov poručio: Pronaći ćemo svaku osobu koja je učestvovala u planiranju napadaGetty © Maksim Konstantinov/SOPA Images/LightRocket

Pronaći ćemo svakoga ko je uzeo učešća u organizovanju ovog terorističkog napada, izjavio je rukovodilac "Rossotrudničestva" Jevgenij Primakov.

Primakov je za RT Balkan poručio da je to što priča na engleskom jeziku dobra prilika da pošalje poruku svakome ko je učestvovao u organizovanju napada.

"To što pričam na engleskom je dobra prilika da pošaljem poruku svakome ko je organizovao i planirao napad, jer zapravo to nisu bili Tadžici, oni su samo izvršioci operacije. Postoje ljudi koji su napad planirali i za mene je jako važno da im poručim, na engleskom naravno: pronaći ćemo svakoga, sigurno ćemo pronaći svaku osobu koja je učestvovala u organizovanju ove operacije", rekao je Primakov.

Podsećanja radi, FSB saopštio je da su ruske snage bezbednosti uhapsile 11 osoba osumnjičenih za teroristički napad, a da su četiri lica koja su direktno učestvovala u pucnjavi uhvaćena u blizini granice sa Ukrajinom.

image