Sport

Arnautović se oprostio od Mihe: Pustiću te da živiš u mom srcu, bio si mi kao brat i otac

Napadač Bolonje Marko Arnautović naročito teško je doživeo vest o smrti Mihajlovića
Arnautović se oprostio od Mihe: Pustiću te da živiš u mom srcu, bio si mi kao brat i otac© YouTube / screenshot / Bologna Fc 1909

Prerana smrt Siniše Mihajlovića pogodila je čitav fudbalski svet. Od legendarnog fudbalera opraštaju se brojni bivši saigrači, rivali i klubovi za koje je igrao i protiv kojih se borio.

Jedan poznati novinar čak je predložio uvođenje nagrade sa imenom "Siniša Mihajlović", dok su i italijanski mediji na naslovnim stranama odali počast slavnom fudbaleru. A od čuvenog Mihe oprostio se i Marko Arnautović.

Reprezentativac Austrije srpskog porekla imao je prilike da sarađuje sa Mihajlovićem u Bolonji.

Srpski stručnjak ga je u taj tim doveo 2021. godine i uspeo da revitalizuje Arnautovićevu karijeru nakon dve godine provedene u Kini. Pod vođstvom Mihajlovića, Arnautović je u klubu sa "Renato Dalare" bio najbolji strelac sa 15 postignutih golova.

"Hvala ti što si uvek verovao u mene, posebno kada drugi nisu. Dočekao si me kao člana porodice, bio si mi prijatelj, brat i kao otac. Pustiću te da živiš u mom srcu i da se borim i igram za tebe. Počivaj u miru, Mister", napisao je Arnautović na svom Instagram profilu.

Arnautović je i ranije u više navrata isticao koliku važnost je Mihajlović imao u njegovoj karijeri.

image