Sport

Neka se plaši Lacio - Vlahović se vraća u startnu postavu Juventusa

Srpski reprezentativac će se prvi put naći u startnoj postavi na nekoj utakmici još od Svetskog prvenstva
Neka se plaši Lacio - Vlahović se vraća u startnu postavu JuventusaGetty © Stefano Guidi / Stringer

Fudbaler Juventusa Pol Pogba propustiće zbog bolova u butnom mišiću četvrtfinalni meč Kupa Italije protiv Lacija, dok će srpski napadač Dušan Vlahović biti u startnoj postavi, izjavio je trener torinskog kluba Masimilijano Alegri.

To će biti prva utakmica u startnoj postavi za reprezentativca Srbije još od Svetskog prvenstva u Kataru, pošto se dugo mučio zbog povrede. Na prethodnom meču protiv Monce upisao je 25 minuta igre u drugom poluvremenu.

Pogba se u letnjem prelaznom roku vratio u Juventus iz Mančester junajteda, ali zbog povrede i operacija nije odigrao nijedan zvanični meč za torinski klub, a propustio je i Svetsko prvenstvo u Kataru. Francuski fudbaler bio je na klupi u prošlom meču Serije A protiv Monce (0:2).

"Nažalost, kada je igrač mesecima bez fizičke aktivnosti, bol se javi čim se pojača intezitet treninga. Njegovo koleno mora da se prilagodi, moramo da se snalazimo u ovakvoj situaciji, nema čuda", rekao je Alegri.

Fudbaleri Juventusa će dočekati u četvrtak ekipu Lacija (21.00) u meču četvrtfinala Kupa Italije.

"Sutra ujutro ću da odlučim o formaciji. Osim Leonarda Bonućija, jedini koji neće biti dostupan je Pogba. Vlahović? Sutra bi trebalo da bude u startnoj postavi", zaključio je trener Juventusa.

image