Sport

Milojević ne da Zvezdi da se opusti: "Namestili" smo glavu da idemo iz meča u meč

Crveno-beli u subotu dočekuju Čukarički u 22. kolu nacionalnog šampionata
Milojević ne da Zvezdi da se opusti: "Namestili" smo glavu da idemo iz meča u meč© Tanjug/Jadranka Ilić

Trener fudbalera Crvene zvezde Miloš Milojević izjavio je u petak da njegovi igrači moraju da budu fokusirani od prvog do poslednjeg minuta utakmice sa Čukaričkim.

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu od 15.00 časova dočekuju ekipu sa Banovog brda u okviru 22. kola Superlige Srbije.

"Raduje nas svaki meč kod kuće, bez obzira na protivnika. U utakmici protiv Vojvodine smo dobro igrali u prvom poluvremenu i imali možda najboljih 30 minuta u poslednje vreme, te je samo nedostajala realizacija, ali to je stvar fokusa i mirnoće. Bilo je drugačije protiv Voždovca, i u smislu podloge i protivnika i ako uđemo s tim odnosom, da svi igrači budu fokusirani od prvog do posledneg minuta, mislim da možemo da očekujemo dobu utakmicu i rezultat", izjavio je Milojević.

Dodaje da ekipa mora da razmišlja samo o narednoj utakmici.

"Ne mogu da kažem da nije lakše, jer je prednost tu, ali kao što se brzo zaradi, tako se i istopi. Namestili smo glavu da idemo iz utakmice u utakmicu, sledeći je meč protiv Čukaričkog, a onda ćemo razmišljati o Javoru, pa tek o derbiju. Nemamo prava za kalkulacije i razmišljanje o derbiju, ima još dosta do toga. Šampion se svakako proglašava 26. maja, a ako i pre toga obezbedimo titulu matematički, još bolje. Međutim, treba nam ozbiljnost i poštovanje prema svim rivalima, bilo da se oni zovu Partizan, TSC, Čukarički, Vojvodina. U fudbalu je sve moguće, videli ste i kroz utakmice u Evropi to", zaključio je Milojević.

image