Sport

Prekinut meč Zvezde u Bačkoj Topoli - nestalo struje, igra nastavljena posle 45 minuta

Igralo se samo nekoliko minuta na stadionu TSC-a
Prekinut meč Zvezde u Bačkoj Topoli - nestalo struje, igra nastavljena posle 45 minuta© TV Arenasport / screenshot

Meč 25. kola fudbalske Superlige Srbije između TSC-a i Crvene zvezde prekinut je u utorak uveče u četvrtom minutu, pošto je nestalo struje na stadionu u Bačkoj Topoli.

Početak utakmice je prvobitno kasnio nekoliko minuta, a kada je utakmica je zatim počela, meč je ubrzo morao da bude prekinut. Ipak, nakon 45 minuta, utakmica je mogla da bude nastavljena.

Gledaoci su ostali iznenađeni kada je stadion u Bačkoj Topoli ostao bez struje, tj. kada nisu svi reflektori imali električne energije. Igrači su ostali na terenu, čekalo se da se vidi hoće li utakmica biti nastavljena, ali posle nekih desetak minuta, timovi su otišli u svlačionicu.

No, nakon prekida od oko 45 minuta, utakmica je nastavljena od trećeg minuta. Prema poslednjim informacijama, problem je u trafo stanici, a odlučeno je da se upali agregat, ali je slabija osvetljenost na stadionu. Oba tima dala su pismenu saglasnost da se meč nastavi, a najavljeno je da će ako nestane struja još jednom utakmica biti odigrana sutra u dnevnom terminu.

image