Sport

Miler se naslađuje: Protiv Mesija nam je uvek lako, Ronaldo nam je bio problem

Nemački gigant eliminisao je PSŽ iz Lige šampion, a lider Bajerna imao je zanimljivu izjavu nakon uspeha njegovog tima
Miler se naslađuje: Protiv Mesija nam je uvek lako, Ronaldo nam je bio problemGetty © Alexander Hassenstein / Staff

Fudbaler Bajerna Tomas Miler izjavio je posle plasmana minhenskog kluba u četvrtfinale Lige šampiona da mu je uvek bilo lakše da igra protiv Lionela Mesija, nego protiv Kristijana Ronalda, prenose nemački mediji.

Bajern je obezbedio mesto među osam najbljoih timova Evrope, nakon što su "Bavarci" u sredu uveče savladali Pari Sen Žermen rezultatom 2:0 u revanš meču osmine finala najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja. Nemački klub je u prvom meču slavio sa 1:0.

Miler je posle meča priznao da je uživao u igri protiv fudbalera PSŽ-a i Mesija.

"Protiv Mesija uvek sve ide sjajno. Ronaldo nam je, dok je igrao za Real, uvek bio problem. Ali, imam najveće poštovanje prema Mesijevom nastupu na Svetskom prvenstvu u Kataru. Tamo je odigrao individualno neverovatno, nosio je ceo tim. Nije mu lako da igra u PSŽ", rekao je Miler.

Trener Bajerna Julijan Nagelsman izjavio je da se njegov tim dobro branio u prvom poluvremenu.

"Bili smo na lopti, bili smo opasni kada smo imali loptu i mislim da smo zasluženo pobedili. U prvoj utakmici nismo baš na terenu najbolje radili ono o čemu smo razgovarali pred duel. Ostavljali smo im previše prostora", rekao je Nagelsman.

Žreb četvrtfinala i polufinala Lige šampiona biće održan 17. marta. Plasman u četvrtfinale Lige šampiona su, pored Bajerna, do sada obezbedili Milan, Čelsi i Benfika.

image