Sport

Suze Srbina u Ligi šampiona - pogodio prečku u 96. minutu, a mogao da bude heroj

Grujić baš nije imao sreće u finišu dvomeča osmine finala
Suze Srbina u Ligi šampiona - pogodio prečku u 96. minutu, a mogao da bude heroj© YouTube/screenshot/Arena Sport TV

Kad neće, onda neće! Fudbaleri Intera žestoko su se provukli i plasirali u četvrtfinale Lige šampiona, pošto je pravo čudo kako ih ekipa Porta nije savladala u revanš meču osmine finala.

Nakon pobede 1:0 u prvom meču, drugi susret okončan je bez golova, a fudbaleri Porta imali su seriju stopostotnih šansi u nadoknadi vremena, jednu od kojih je imao i reprezentativac Srbije Marko Grujić.

Zapravo, cela gungula počela je centaršutom sa desne strane, a posle dobacivanja glavom jednog igrača Porta, lopta je stigla do Mehdija Taremija. Iranac je bio sam ispred gola, ali je sa sedam metara pogodio stativu gola Andrea Onane.

Inter je nekako sačuvao glavu, ali tu nije bio kraj. Usledio je centaršut sa leve strane, Grujić je odlično skočio i šutirao na gol, ali lopta je pogodila samo prečku. Lopta je potom izašla van terena, a Grujić je od nemoći pao na kolena, pa potom ostao da leži na travi u neverici.

Uhvatio se za glavu i kada je sudija svirao kraj, čak i zaplakao, pošto nije mogao da prežali šansu koju je imao da postane junak Porta i makar odvede dvomeč u produžetke.

image