Sport

Razdor u Efesu nakon poraza od Partizana - Ataman ljut na igrače, Larkin na minutažu

Trener košarkaša Efesa Ergin Ataman istakao je nakon utakmice sa Partizanom da je njegova ekipa imala previše izgubljenih lopti, te rekao da je turski tim pravio smešne greške, dok je jedan od najboljih košarkaša Efesa Šejn Larkin, javno izrazio nezadovoljstvo minutažom
Razdor u Efesu nakon poraza od Partizana - Ataman ljut na igrače, Larkin na minutažu© Euroleague

Partizan je došao do izuzetno bitne pobede nad aktuelnim šampionom Evrope, čime se crno-beli nalaze pred pragom situacije u kojoj će osigurati plasman među osam najboljih ekipa Evrolige.

Efes sa druge strane, nakon poraza od srpskog tima, ima veoma male šanse da se domogne Top 8 faze takmičenja.

Posle poraza od Partizana, velike nesuglasice su nastale u redovima turskog tima.

Treener Ergin Ataman istakao je da su njegovi igrači pravili "smešne greške".

"Pošto smo počeli utakmicu dobro, izgubili smo kontrolu utakmice jer smo pravili smešne greške. Dosta izgubljenih lopti. Izgubili smo balans u drugom poluvremenu, a naš protivnik je pogodio neke teške šuteve. Pogodili su šuteve koje mi nismo. To je odlučilo utakmicu", zaključio je Ataman.

Nakon meča, na društvenim mrežama oglasio se Šejn Larkin, jedan od najboljih košarkaša Efesa.

"Da li sam tražio da igram svih 40 minuta? Ne. Uvek pričam da sam tu za tim. Ipak, frustriran sam što sam igrao samo 22 minuta u najvažnijoj utakmici sezone. Ako neko ne želi da budem ovde, nema problema. Da li je zločin što želim da sam na parketu? Ne verujem", napisao je Larkin.

"Jedan moj saigrač je takođe imao -19, a igrao je 38 minuta (Vil Klajburn, prim aut), pa mi daj priliku da popravim svoj učinak. Jer verovatno hoću. Velike utakmice zahtevaju velike igrače. Sećaš se, imam dve titule", dodao je bek u prepisci sa navijačem.

image
VV inauguration
banner