Sport

Obradović: Partizan može da bude peti, šesti ili sedmi - hoćemo još

Crno-beli će igrati u plej-ofu Evrolige, sada se još samo postavlja pitanje na kojoj poziciji će završiti regularni deo sezone
Obradović: Partizan može da bude peti, šesti ili sedmi - hoćemo još© Dusan Milenkovic/ATAImages

Košarkaši Partizana plasirali su se u Top 8 fazu Evrolige, pošto su u pretposlednjem 33. kolu savladali Monako na gostovanju 88:84 i time potvrdili sjajne rezultate ove sezone.

Trener Željko Obradović je nakon susreta čestitao na uspehu svojim igračima i poručio da je svestan da njegova ekipa u poslednjem kolu može dodatno da poboljša plasman.

"Srećan sam što smo pobedili i prošli među osam najboljih. Čestitam mojim igračima na svemu što su uradili. Bila je teška utakmica protiv tima koji je obezbedio prednost domaćeg terena, čestitam im na sjajnoj sezoni. Želim da se zahvalim navijačima Partizana, oni su naša snaga, pomažu ekipi. Ne samo u Beogradu, imamo veliku podršku gde god da odemo. Važno je što nam pomažu da budemo na tom nivou koji je neophodan", rekao je Obradović.

U poslednjem kolu crno-beli dočekuju Panatinaikos i tada će biti poznat konačan plasman i protivnik u četvrtfinalu.

"Upravo sam dobio informaciju da možemo da popravimo poziciju i da ne možemo da budemo osmi. Peti, šesti, sedmi, videćemo. Imamo meč pred našim navijačima, probaćemo da nastavimo da igramo na tom nivou. I još jednom da se zahvalim ovim divnim ljudima na podršci", zaključio je Obradović.

image