Sport

Obradović: Znaju se naši ciljevi, ništa se nije promenilo

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović je pred odlučujući meč četvrtfinalne serije ABA lige protiv Studentskog centra rekao da se ciljevi kluba znaju i da se ništa nije promenilo uprkos dve teške utakmice protiv rivala iz Podgorice
Obradović: Znaju se naši ciljevi, ništa se nije promenilo© KK Partizan

"Znamo da je to utakmica koja iziskuje ono što je najbitnije: koncentraciju, motivaciju i ogromnu želju da se prođe u sledeće kolo. Igrali smo cele sezone da bi igrali ove utakmice u plej-ofu. Znaju se ciljevi, ništa se nije promenilo bez obzira što smo odigrali dve veoma teške utakmice protiv Studentskog centra. Naravno, dočekujemo ih sa velikim respektom ali i sa verom u sopstvene mogućnosti da ćemo odigrati bolje nego što je bio slučaj u prethodna dva meča", poručio je Obradović. 

Zamenik kapitena Danilo Anđušić ističe da Partizanu ovaj meč "znači sve".

"Izborili smo majstoricu, vratili seriju kod nas kući. Suvišno je govoriti o tome šta nam ta utakmica znači. Znači nam sve. Na nama je da se motivišemo, pokažemo mnogo bolju energiju u odnosu na prve dve utakmice i da igramo dosta pametnije kako bi izborili tu pobedu, to jest izborili plasman u polufinale", istakao je Anđušić.

image
VV inauguration
banner