Sport

Anđušić za RT Balkan: Partizan će biti konkurentan za sve titule, i u Evroligi!

Iskusni košarkaš crno-belih se raduje novim izazovima i pred sebe i svoje saigrače postavlja nove ciljeve
Anđušić za RT Balkan: Partizan će biti konkurentan za sve titule, i u Evroligi!© Aleksandar Petrović / RT Balkan

Košarkaši Partizana se pripremaju za početak nove sezone u kojoj će i nekolicina novih igrača pokušati da se pokažu pred navijačima.

No, među onima koji su nosili crno-beli dres je i Danilo Anđušić, koji je u razgovoru za RT Balkan pričao o izgledu novog tima, ali i očekivanjima od predstojeće sezone.

"Sa ranijim vremenima je teško uporediti ovaj Partizan. Jer, poslednji put kad sam bio u Partizanu, pre nego što sam se vratio prošle godine, to je bio možda i najgori momenat u istoriji Partizana, bilo je jako teško", počeo je Anđušić.

"Što se tiče u odnosu na prošlu godinu... Ponavljam već nekoliko puta, jako je bitna stvar što je dosta nas ostalo. Bio sam jako srećan kad su Panter, Zek (Ledej) i Aleksa (Avramović) produžili ugovore. To je značilo da osnova ekipa ostaje na okupu, pa bi trebalo i novajlijama da bude lakše se uklope. Ja verujem da ćemo ove sezone biti jako dobri, da ćemo biti konkurentni za sve moguće titule, i u Evroligi takođe. Verujem da ćemo napraviti odlične rezultate, što nam je i cilj."

On je istakao da je i očekivao da novi igrači Partizana igraju na visokom nivou.

"Niko preterano me nije iznenadio. Generalno smo znali kakvi su igrači, gledali smo njihove snimke, tako da smo znali šta da očekujemo od njih. Svi pratimo košarku i znamo se među sobom. Verujem da će svaki od njih pomoći da napravimo pravu priču ove sezone", zaključio je Danilo Anđušić u razgovoru za RT Balkan.

image