Sport

KK Crvena zvezda: Nije bilo sukoba Ivanovića i Bjelice, sve ćemo objaviti

Iz tabora crveno-belih demantovali navode o sukobu na relaciji trener-igrač i najavili da će za nekoliko dana razjasniti situaciju
KK Crvena zvezda: Nije bilo sukoba Ivanovića i Bjelice, sve ćemo objaviti© Bane T. Stojanovic/ATAImages

Nemanja Bjelica i trener Duško Ivanović nisu se sukobili, saopšteno je iz košarkaškog kluba Crvena zvezda.

Mediji su spekulisali da su se Bjelica i Ivanović posvađali i da je to razlog zbog kojeg će iskusni košarkaš napustiti Mali Kalemegdan posle samo mesec dana od povratka u klub.

"Sve će biti jasnije za par dana. Ovo što se pojavljuje u medijima oko sukoba sa Ivanovićem, mnogo se spekuliše. Istina je samo jedna. Nema sukoba između Ivanovića i Bjelice. Oglasićemo se za par dana i sve će biti jasno", rekao je novinarima portparol Zvezde Igor Vujičin.

Trofejni reprezentativac Srbije počeo je drugi mandat u crveno-belom dresu, ali nije stigao ni da ga obuče, pošto će otići bez ijednog odigranog meča.

On je stigao povređen i trenutno je u fazi oporavka.

Mediji su preneli da je Nemanja imao otvoreni ugovor, a klub je zadržao pravo da, ukoliko dođe do nepredviđenih okolnosti, jednostrano raskine saradnju.

Takođe, bilo je govora i o odlasku u penziju, ali nijedan od tih navoda nije potvrđen.

Bjelica je profesionalnu karijeru započeo u Trajskirhen lajonsima, a potom je igrao za Crvenu zvezdu, Baskoniju, Fenerbahče, Sakramento, Majami, Golden Stejt, a prošle sezone je igrao za Fenerbahče.

On je propustio veći deo prošle sezone zbog problema sa povredom.

image
Parada pobede u Moskvi uživo na RT Balkan
banner