Sport

Miroslav Tanjga u Italiji posetio Vlahovića, Samardžića, Kostića i Milenkovića

"Orlovi" će narednog ponedeljka biti na okupu uoči poslednje kvalifikacione utakmice za Evropsko prvenstvo 2024. godine
Miroslav Tanjga u Italiji posetio Vlahovića, Samardžića, Kostića i Milenkovića© Fudbalski savez Srbije

Direktor sportskog sektora Fudbalskog saveza Srbije Miroslav Tanjga bio je u radnoj poseti Italiji gde je razgovarao sa reprezentativcima Srbije Dušanom Vlahovićem, Lazarom Samardžićem, Filipom Kostićem i Nikolom Milenkovićem, objavio je u ponedeljak FSS.

"Plan i program puta podrazumevao je odlazak na dve utakmice Serije A uz sastanke sa reprezentativcima Srbije. Tanjga je u subotu bio u svečanoj loži stadiona 'San Siro' odakle je gledao utakmicu Milan - Udineze (0:1). Posle meča video se i sa reprezentativcem Srbije Lazarom Samardžićem", navodi se u saopštenju FSS.

Tanjga je potom uživo posmatrao meč između Fjorentine i Juventusa (0:1).

"Pobedonosnom golu Juventusa asistirao je Filip Kostić sa kojim se, uz Dušana Vlahovića, Tanjga sastao uoči meča. Boravak u Firenci iskoristio je i za susret sa Nikolom Milenkovićem, koji nije igrao za Fiorentinu na pomenutom meču", dodaju iz FSS.

Reprezentacija Srbije za narednog ponedeljka počinje pripreme za poslednji meč u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, protiv Bugarske 19. novembra u Leskovcu. Srbiju 15. novembra očekuje prijateljski susret protiv Belgije u Briselu.

image