Sport

Obradović: Avramović završio u bolnici, izgleda da je slomio nos

Trener košarkaša Partizana, Željko Obradović, otkrio je da je Aleksa Avramović završio u bolnici, zbog polomljenog nosa na meču sa Cedevita Olimpijom
Obradović: Avramović završio u bolnici, izgleda da je slomio nos© Dusan Milenkovic/ATAImages

Partizan je u Ljubljani poražen od Cedevita Olimpije 95:91 u meču osmog kola regionalne ABA lige.

"Čestitke Cedevita Olimpiji na pobedi. Mislim da je bila prilično izjednačena utakmica. Mislim da smo i mi imali šanse da dobijemo, ali smo odigrali završnicu kako smo odigrali i poraženi smo. Imali smo jedan izuzetno dobar period igre u prvom poluvremenu, ali smo lako izgubili razliku. Neke stvari su nam se ponavljaju iz utakmice u utakmicu", rekao je Obradović na konferenciji za medije.

On je podsetio da je Partizan u ranoj fazi meča ostao bez povređenog Alekse Avramovića. Košarkaša crno-belih je početkom druge četvrtine u nos udario igrač domaćeg tima Jaka Klobučar.

"Aleksa je otišao u bolnicu da proveri, valjda mu je slomljen nos. Mnogo situacija, mnogo krvi, mnogo svega. Ali to je valjda sastavni deo igre", dodao je trener Partizana.

Obradović je zahvalio navijačima na podršci na meču u Ljubljani.

"Super je bila atmosfera. To je nešto dobro i za ABA ligu i za košarku. Navijači oba tima su napravili sjajnu atmosferu. Hvala navijačima Partizana, koji su ovde došli u velikom broju kao i svake godine. Na žalost, ne vraćamo im na pravi način, to iskreno mislim. Žao nam je zbog toga. Ali šta je tu je, ispred nas ima još mnogo utakmica", zaključio je Obradović.

Partizan će u narednom kolu ABA lige na svom terenu dočekati Borac.

image