Sport

Još dva tima u četvrtfinalu Kupa Srbije - drugoligaš iznenadio Napredak!

Radnički 1923 i OFK Vršac pridružili su se Novom Pazaru među osam najboljih u najmasovnijem fudbalskom takmičenju u Srbiji
Još dva tima u četvrtfinalu Kupa Srbije - drugoligaš iznenadio Napredak!© Elmedin Hajrovic/ATAImages

Fudbaleri Radničkog iz Kragujevca plasirali su se u četvrtfinale Kupa Srbije, pošto su u sredu na svom terenu u osmini finala ovog takmičenja pobedili Smederevo rezultatom 5:0.

Golove za Radnički postigli su Milan Vidakov u 19, Milan Aleksić u 46, Branislav Milošević u 54, Nemanja Tomić iz penala u 81. i Bojan Adžić u 84. minutu.

Plasman u četvrtfinale Kupa Srbije iznenađujuće je izborio i OFK Vršac, koji je na svom terenu pobedio kruševački Napredak 1:0. Jedini gol za člana Prve lige Srbije postigao je Miloš Milivojević u 66. minutu.

Fudbaleri Novog Pazara izborili su u utorak plasman u četvrtfinale Kupa Srbije, pošto su u gostima nadigrali Inđiju 3:2.

Od 15.30 časova igraće Čukarički - Javor i Voždovac - Radnički (SM). Fudbaleri Crvene zvezde će od 18.00 časova na svom terenu dočekati niški Radnički, dok će se u isto vreme u Novom Sadu sastati Mladost GAT i Vojvodina.

Poslednji meč osmine finala Kupa Srbije biće odigran u četvrtak od 16.00 časova, a ekipa Partizana će na svom terenu dočekati Grafičar.

image