Sport

Novakova objava oduševila svet - Đoković i Nadal zajedno putuju na "peti grend slem"

Već 6. marta startuje prvi masters turnir u sezoni, renomirani Indijan Vels, a dvojica najtrofejnijih tenisera su tamo pošla u odličnom raspoloženju
Novakova objava oduševila svet - Đoković i Nadal zajedno putuju na "peti grend slem"© Twitter / screenshot / @djokernole

Novak Đoković je krenuo put Amerike gde će prvi put posle pet godina igrati na turniru u Indijan Velsu, a tamo je pošao zajedno sa svojim najvećim rivalom Rafaelom Nadalom!

Dvojica najboljih tenisera u istoriji i rivali već više od 15 godina leteli su jedan kraj drugog ka Kaliforniji.

"Sjajno društvo na putu za Ameriku. Idemo, vamos", napisao je Novak na društvenim mrežama uz fotografiju sa Nadalom na kojoj se obojica smeju.

"Istina je da ne možemo da budemo prijatelji, jer sa prijateljima pričaš o svemu, dobrom, lošem, otkrivaš mu svoje tajne, a sa rivalima ti nije svejedno da razgovaraš o svemu tome", rekao je svojevremeno Đoković, uvek ističući poštovanje koje ima prema Nadalu, ali i Rodžeru Federeru.

Tako su se sada na jednoj fotografiji pronašli osvajači ukupno 46 grend slem trofeja, velikani koji su odigrali 59 međusobnih mečeva (30-29 za Đokovića), a raduje da se čini da su Srbin i Španac i dalje u dobrim odnosima.

Masters u Indijan Velsu startuje 6. marta, a Đoković će biti prvi nosilac.

image