Sport

Đoković i Medvedev pokazali "magiju" u Indijan Velsu - Amerikanci pričaju o njihovom treningu

Novak Đoković se sprema za prvi nastup na Indijan Velsu posle pet godina, a uoči svog starta na turniru u Kaliforniji odradio je i zanimljiv trening sa velikim rivalom Danilom Medvedevom
Đoković i Medvedev pokazali "magiju" u Indijan Velsu - Amerikanci pričaju o njihovom treningu© Twitter / screenshot / @TennisTV

Srbin i Rus su u četvrtak trenirali, kao dvojica igrača koji su kao nosioci slobodni u prvom kolu.

Đoković i Medvedev su igrali takmičarski set i tom prilikom zabeležili neke sjajne poene, koje su kamere organizatora objavila je na društvenim mrežama, a set je pripao Rusu rezultatom 6:4.

Novak ne deluje kao da je naročito "zarđao" imajući u vidu da nije nastupio ni na jednom turniru od Australijan opena, gde je ispao u polufinalu.

On će kao prvi nosilac u drugom kolu Indijan Velsa igrati protiv boljeg Australijanca Aleksandra Vukića. Medvedev je četvrti nosilac i njegov prvi duel biće ili Flavio Koboli i Roberto Karbaljes Baena.

Medvedev je prošle godine stigao do finala u Indijan Velsu gde ga je pobedio Karlos Alkaraz i sa Đokovićem bi mogao da se sastane tek u polufinalu.

Podsetimo, Novak je rekorder zajedno sa Rodžerom Federerom sa po pet titula u kalifornijskoj pustinji i na ovogodišnjem turniru bi mogao da i u tome nadmaši Švajcarca.

image