Sport

Milojević: Nije mi jasno zašto moramo da jurimo rezultat, sreća nas nagradila

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević nakon pobede u "večitom" derbiju, izjavio je da je publika gledala sadržajan derbi, u kojem su njegovi igrači ponovo dozvolili situaciju u kojoj moraju da jure rezultat
Milojević: Nije mi jasno zašto moramo da jurimo rezultat, sreća nas nagradila© ATA Images

Crveno-beli su sa 3:2 savladali Partizan i stigli do 10 bodova prednosti u domaćem prvenstvu.

Milojević nije bio zadovoljan činjenicom da je Zvezda morala u finišu da rešava pitanje pobednika.

"Kad igrate ovakve utakmice, kakva je bila i prethodni derbi, stvari umeju da budu frustrirajuće. Mi smo opet došli u situaciju u kojoj smo morali da jurimo rezultat. Nije mi jasno zašto radimo stvari koje radimo i to je za detaljniju analizu i razgovor sa mojim igračima", prvi su utisci Milojevića nakon meča.

Pohvalno je trener Zvezde pričao o kontrama Partizana.

"Teško je igrati kada primite gol i kada morate da razbijete linije i blokove kvalitetnog Partizana. Znali su da igraju u tranziciji, imali su kvalitetne kontre i morali smo da se pazimo. Imaju kvalitetne igrače koji su podobni takvom stilu."

Crvena zvezda je stekla 10 poena prednosti na tabeli domaćeg prvenstva, a naredni derbi na programu je već u sredu.

"Nadam se da ćemo u sredu pokazati da smo naučili na svojim greškama. Danas nam se možda i sreća nagradila. Nemam objašnjenje za mnogo situacija, ali to je fudbal. Bio je ovo novi sadržajan derbi, čestitam igračima obe ekipe i navijačima", zaključio je Milojević.

image
VV inauguration
banner