Sport

Milojević: Zvezda se sprema da igra meč, ne zanima nas šta se dešava u Partizanu

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Partizan 3:2 u 173. "večitom" derbiju prošle subote i tako stigli nadomak osvajanja nove titule prvaka Srbije. Samo četiri dana kasnije, crveno-bele očekuje još jedan okršaj sa najvećim rivalom
Milojević: Zvezda se sprema da igra meč, ne zanima nas šta se dešava u Partizanu© Dusan Milenkovic/ATAImages

Trener Zvezde Vladan Milojević poručuje da njegova ekipa želi pobedu i u polufinalu Kupa Srbije.

"Kup je specifično takmičenje, igra se na ispadanje, nokaut meč sa velikim ulogom za oba tima, finale, bez obzira ko će biti rival tamo. U svakom slučaju naš cilj je da osvojimo trofej", počeo je Milojević. 

Zvezda sutra od 19.00 dočekuje večitog rivala na stadionu "Rajko Mitić", a susret je i dalje neizvestan zbog najava iz crno-belog tabora da neće igrati meč.

"Ne želim da komentarišem šta se tamo dešava, fokusiran sam samo na moju ekipu. Moji igrači znaju šta smo pričali i kako da se ponašaju. Mi se spremamo da igramo utakmicu. Naravno, sve to treba da ostane u okviru sportskog. Znamo šta je potrebno da popravimo, stvaramo šanse, naravno da napadači žele da pogode, ali je potrebno da budu koncentrisaniji. Osim toga, Parrizan sem Jovanovića ima još jednog dobrog golmana, Krunića, pokazao je to u poslednjem derbiju", istakao je Milojević.

Zvezdin trener nije hteo da komentariše suđenje i sporne situacije sa prethodnog derbija.

"Ne želim da se vraćam na to. Mislim samo na narednu utakmicu, dobra su ekipa, nema tu nekih iznenađenja. Može da bude drugačije jedino što je nokaut meč. Nadam se dobroj poseti i da će navijači da budu zadovoljni", zaključio je Milojević.

image
VV inauguration
banner