Sport

Duljaj iskren: Zvezda je danas bila bolja od Partizana, naivno smo primali golove

Crno-beli su od najvećeg rivala zabeležio i drugi poraz u četiri dana, pa će i ovu sezonu okončati bez ijednog trofeja
Duljaj iskren: Zvezda je danas bila bolja od Partizana, naivno smo primali golove© Dusan Milenkovic/ATAImages

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u finale Kupa Srbije, pošto su na stadionu "Rajko Mitić" savladali Partizan 2:0 i tako ostali u trci za još jednu "duplu krunu".

Trener crno-belih Igor Duljaj priznao je nakon susreta da je bolji tim prošao dalje.

"Na kraju se pamti rezultat, Zvezda je bila bolja za dva gola. Dobro smo ušli u utakmicu, imali smo šanse, igrali sa brzim igračima na bokovima, ali su zatim naivno primljeni golovi. Posle toga smo se otvorili i utakmica nije bila izbalansirana na pravi način jer su imali mnogo prostora. Morali smo da rizikujemo, da ubacimo što više igrača u napad i otvarali smo im kontre. Teško je igrati dva puta u četiri dana na njihovom stadionu, danas su bili bolji, nama je potrebno da oporavimo ekipu jer nas u nedelju očekuje još teža utakmica (protiv TSC-a, prim. aut.)", rekao je Duljaj za TV Arenasport.

Trener Partizana je objasnio da je na poluvremenu zamenio i kapitena Svetozara Markovića zbog povrede, ne zbog žutog kartona koji je dobio pre utakmice, a zatim je ocenio i šta je dobitak za njegov tim iz ovog duela.

"Crvena zvezda u svojim redovima, ako pogledamo, ima dosta iskusnijih igrača. Šta smo mi dobili? Dobili smo Baždara, Severinu, Goha, Markovića, Kovačevića... Sve su to mladi igrači. Možda to zvuči kao alibi, ali tim ima potencijal i izuzetno je teško igrati dva puta na njihovom stadionu u 96 sati", naglasio je Duljaj.

image
VV inauguration
banner