Sport

Milojević pohvalio Partizan: Videli smo njihovu nameru, svaka čast na pripremi meča

Crveno-beli bi mogli da i četvrtu godinu u nizu osvoje "duplu krunu", pošto su se još jednom plasirali u finale najmasovnijeg takmičenja
Milojević pohvalio Partizan: Videli smo njihovu nameru, svaka čast na pripremi meča© Dusan Milenkovic/ATAImages

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u finale Kupa Srbije, pošto su na stadionu "Rajko Mitić" savladali Partizan 2:0 i tako ostali u trci za još jednu "duplu krunu".

Trener crveno-belih Vladan Milojević je bio zadovoljan viđenim od svog tima i prolaskom u njegovo prvo finale nacionalnog kupa.

"Jako dobro pripremljena utakmica od strane Partizana. Partizan je imao svoje šanse, Glazer je odbranio dve-tri fenomenalne, kao i Jovanović. Danas su pokušali sa Kalululom, sa Gohom iza Baždara... Kada smo videli koju 11-oricu će moj kolega Duljaj da izvede, otprilike smo videli ideju" počeo je Milojević nakon meča.

"Svaka čast na pripremljenoj utakmici. Mislim da je bio dobar derbi, dve dobre ekipe, srećni smo što idemo dalje, to nam je bio cilj. Ovo je moje prvo finale sa Zvezdom i posebno sam srećan. Osvojio sam Kup sa Čukaričkim, ali nikad sa Zvezdom nisam bio u finalu. Znam da igramo sa Vojvodinom, ali nećemo razmišljati o njoj večeras. Pohvalio bih i navijače, imali su šta da vide", rekao je Milojević za TV Arena sport.

image
VV inauguration
banner