Sport

Duljaj kao u "Kumu": Odluku je doneo onaj koji se prvi bude obratio

Doskorašnji trener Partizana Igor Duljaj, izjavio je da je očekivao da će ostati na klupi crno-belih do kraja sezone, ali da ga ne čudi odluka o otkazu

Partizan je izvršio novu promenu na mestu trenera, pošto je uručio otkaz Igoru Duljaju.

Odluka je doneta na sednici Upravnog odbora, a prema saopštenju kluba iz Humske, ona je bila jednoglasna.

Duljaj je izjavio da nije iznenađen odlukom, iako je očekivao da ostane šef struke do kraja sezone.

"Iskren da budem, očekivao sam da ću ostati do kraja sezone, ali mnogo puta sam pričao da su me neki čekali 'na nož' i na kraju se ispostavilo da je to tako. Nisam iznenađen i ko je stao iza odluke Upravnog odbora", rekao je Duljaj u razgovoru za "Sport Klub".

"Znao sam da će da se održi sednica, imao sa razgovor povodom toga. Gostovao sam na emisiji i posle emisije sam dobio poziv", dodao je doskorašnji trener Partizana.

"Imao sam osećaj da postoje ljudi kojima ne odgovara ono što radim, samo se čekao momenat da se desi nešto negativno i to nije nešto što je neočekivano. Dok sam bio tu, imao sam šta da kažem, sad kada nisam tu, navijač sam Partizana. Odluku je doneo onaj koji se prvi bude obratio", izjavio je Duljaj za "Alo".

Nekadašnji fudbaler i trener crno-belih, izjavio je da je Partizan za njega važniji od svega.

"Ja sam rekao da ću da poštujem svaku odluku. Jutro je pametnije od večeri, a Partizan je iznad svih nas", zaključio je Duljaj.

image