Svet

Mrtvih kao u svetskom ratu: Taker Karlson sa biologom Vajnstinom o kovid vakcini, paklenom planu SZO

Svetska zdravstvena organizacija ima autoritarne planove za čovečanstvo, ocenili su Taker Karlson i Bret Vajnstin
Mrtvih kao u svetskom ratu: Taker Karlson sa biologom Vajnstinom o kovid vakcini, paklenom planu SZOGetty © Lisa Maree Williams / Stringer

Američki voditelj Taker Karlson razgovarao je sa evolucionim biologom Bretom Vajnstinom o kovidu-19, farmaceutskoj industriji i globalnim promenama u upravljanju i politici javnog zdravlja.

Prema Vajnstinu, protivljenje zvaničnim narativima o kovidu je kao borba Davida i Golijata, gde su "David" stručnjaci u različitim oblastima okupljeni u takozvani "tim snova", koji su bili agresivno cenzurisani tokom pandemije.

"Pozivam na borbu protiv Golijata. Golijat je napravio strašnu grešku i najtežu tokom kovida, što znači da je uzeo sve kompetentne ljude, sve hrabre ljude i izbacio ih iz institucija. I tako je stvorio 'Tim snova'. Stvorio je svakog igrača koga biste mogli poželeti u svom timu da vodi neku istorijsku bitku protiv užasnog zla", rekao je Vajnstin, sugerišući da je tim kvalifikovan da se bori protiv onih čiji je odgovor na pandemiju imao smrtonosne posledice.

Vajnstin je takođe razgovarao o "demonizaciji" alternativnih tretmana kao što su hidroksihlorokin i ivermektin, i sugerisao da je bilo 17 miliona smrtnih slučajeva od vakcine protiv kovida 19.

"Dakle, ja nisam matematički genije, ali jedna od osam stotina vakcina pomnožena sa milijardama je mnogo ljudi... 17 miliona smrti od kovid vakcine", rekao je Karlson i dodao: "Perspektive radi, to je kao broj poginulih u svetskom ratu".

"Da, apsolutno. Ovo je velika tragedija. I još nije gotova. Mislim, očigledno  još preporučujemo ove stvari za zdravu decu", odgovorio je Vajnstin.

Vajnstin i Karlson su takođe razgovarali o tome šta vide kao globalnu promenu moći orkestriranu politikom javnog zdravlja.

Oni su razgovarali o planu spremnosti za pandemiju koji je predložila Svetska zdravstvena organizacija (SZO), izražavajući zabrinutost zbog potencijalnog prekoračenja i povrede nacionalnog suvereniteta. Vajnstin je upozorio na "totalitarnu planetu po sistemu ključ u ruke", sa SZO u poziciji da diktira kontrolu bez presedana nad državama i njihovim građanima.

image
VV inauguration
banner