Kultura

I dalje se traži karta više: Mjuzikl "Cigani lete u nebo" slavi 20 godina od premijere

U specijalnom izvođenju će učestvovati obe glumačke podele, a prisustvovaće i svi koji su tokom prethodne dve decenije bili deo ansambla sada već kultnog terazijskog naslova
I dalje se traži karta više: Mjuzikl "Cigani lete u nebo" slavi 20 godina od premijere© Позориште на Теразијама

Specijalnim izvođenjem mjuzikla "Cigani lete u nebo" Pozorište na Terazijama će 17. aprila obeležiti 20 godina od premijere jedne od najposećenijih predstava sa repertoara tog teatra.

U ovom izvođenju učestvovaće obe glumačke podele i biće pravi pozorišni spektakl za publiku, saopšteno je iz Pozorišta na Terazijama.

Kako se navodi, u specijalnom izvođenju će prisustvovati i svi koji su tokom prethodne dve decenije bili deo ansambla sada već kultnog terazijskog naslova.

Ulaznice će biti puštene u prodaju u petak 22. marta, i mogu se kupiti onlajn ili na blagajni pozorišta.

Premijera predstave, u režiji Vladimira Lazića, bila je 17. aprila 2004. godine i od tada se uvek igra pred prepunom salom kako na matičnoj, tako i drugim scenama širom zemlje i van nje.

Ovu predstavu sa više od 130 učesnika, do sada je pogledalo blizu 200.000 posetilaca, a izvedena je više od 360 puta.

Tokom protekle dve decenije, ova predstava je rasla i transformisala se u vrlo prepoznatljivu energiju ansambla koji sa posebnim žarom izvodi najlepše ruske pesme Jevgenija Doge oslikavajući jednu od najpoznatijih ljubavnih priča, podjednako baveći se pitanjem granica slobode, ponosa i društvenih normi.

image