Magazin

Robert De Niro o ćerki: Ja sam 80-godišnji tata i super je

Američki glumac Robert De Niro je u novom intervjuu govorio o svojoj najmlađoj ćerki, opisujući iskustvo što je 80-godišnji otac kao "sjajno".
Robert De Niro o ćerki: Ja sam 80-godišnji tata i super jeGetty © Amy Sussman

Dvostruki dobitnik Oskara prošlog maja rekao je da je dočekao svoje sedmo dete u 79. godini.

"Osećam se sjajno. Sve što me nagriza ili brine jednostavno nestane kada je pogledam. Dakle, to je samo po sebi čudesno", rekao je De Niro u intervjuu za američki magazin AARP namenjen starosnoj grupi iznad 50 godina, prenosi Rojters.

De Niro, koji je ove nedelje dobio još jednu nominaciju za Oskara za sporednu ulogu u filmu "Ubice cvetnog meseca" Martina Skorsezea, i njegova partnerka Tifani Čen dali su ime svojoj ćerki Đija, prenose mediji.

"Ali ona ima veoma sladak način na koji te gleda i samo te prihvata... Tako da ne znam gde će to ići sa njom kasnije kada bude starija, ali ona razmišlja i sve posmatra i posmatra. Zaista je zanimljivo. Dakle, znate, ja sam 80-godišnji tata i super je i želim da budem tu što duže mogu da... uživam u njoj", rekao je De Niro.

De Niro i Čen su dobili Điju 6. aprila prošle godine, međutim, glumac je otkrio vest o rođenju svoje devojčice tek više od mesec dana kasnije tokom intervjua za ET Canada.

Na pitanje o šestoro dece, dvostruki dobitnik Oskara je ispravio sagovornika i rekao: "Sedmoro, zapravo.Upravo sam dobio bebu“.

image